Päivi Pylvänäinen

Sopraano Päivi Pylvänäinen on viime vuosina noussut suuren yleisön tietoisuuteen useiden kiitettyjen esiintymistensä ansiosta. Viimeisimpänä näistä Mercédèksen rooli Tampereen Oopperan Carmenissa alkuvuodesta 2020 ja Bertan rooli Savonlinnan Oopperajuhlien Sevillan parturissa kesällä 2019. Hänen muita oopperaroolejaan ovat olleet mm. Ilkka Kuusiston Aino Ackté -oopperan nimirooli, Humperdinckin Hannun ja Kertun Noita ja Äiti, Donizettin Lemmenjuoman Adina ja Verdin La Traviatan Violetta. Pylvänäinen on esiintynyt mm. Tampere Filharmonian, Jyväskylä Sinfonian, Saimaa Sinfoniettan, Rakuunasoittokunnan ja Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan solistina.

Savonlinnalaislähtöinen Pylvänäinen aloitti muusikonuransa viulistina, mutta päätyi myöhemmin opiskelemaan laulua ensin Pirkanmaan ammattikorkeakouluun teatterimusiikin ja musiikindraaman koulutusohjelmaan sitten Kuopion musiikki- ja tanssiakatemiaan ja lopulta Sibelius-Akatemiaan oopperakoulutukseen, jossa hän suoritti diplomitutkintonsa erinomaisin arvosanoin keväällä 2014, opettajanaan Ritva-Liisa Korhonen.
Päivi rakastaa oopperan lisäksi teatteria. Hän on vieraillut mm. Teatteri Eurooppa Neljässä ja on ollut kiinnitettynä näyttelijänä Savonlinnan Teatterissa vuosina 2008-2010 ja kesällä 2012.
Päivi debytoi pääroolissa Mascagnin Cavalleria Rusticanan Santuzzana Turun oopperan tulevassa tuotannossa keväällä 2022.

Esiintymiset Reko Tammi puh. 040 7361992, info(at)rt-tuotanto.fi.Sångaren och skådespelaren Päivi Pylvänäinen är nu ett intressant namn på de inhemska konsertscenerna. Under de senaste åren har Pylvänäinen turnerat runt om i Finland i flera olika produktioner t.ex. med sin egen kyrkokonsert. Pylvänäinens arbets- och studiekarriär innehåller bl.a. opera- och operettroller, solistroller såväl inom kyrkomusikverk som i teatern.

Som en livlig och skicklig artist förtjusar hon alltid sin publik och visar sig att vara ett namn som fyller salen.

Bokning Reko Tammi tfn. 040 736 19 92, info(at)rt-tuotanto.fi.